Garagedeuropener

Garagedeuropener

Garagedeuropener

Toont 1 - 10 van de 10 items

ParkPoint Benelux is gespecialiseerd in het leveren van complete sets voor het automatiseren van uw garagedeur, vleugel hek of schuifhek. Een garagedeuropener of hekopener moet jarenlang probleemloos meegaan. Kies daarom voor een europees kwaliteits product ! Parkpoint Benelux is importeur van TAU Italy toegangs automatisering. Alle producten standaard met 2 jaar garantie. Tevens standaard geleverd met twee afstandsbedieningen die u het gemak geven van een gemotoriseerd open- en sluitsysteem voor uw garage of hek. ParkPoint Benelux heeft een breed assortiment poortopeners voor uw garage of hek, zodat u altijd een voor u geschikte aandrijving vindt. Ook zijn er meerdere accessoires leverbaar, zoals bijvoorbeeld een Intercom draadloos via GSM module, drukknop, codeslot of sleutelschakelaar. Eenvoudig aan te sluiten op uw elektrische garagedeuropener of hekopener.

Service op maat
Een hekopener of garagedeuropener is altijd op voorraad en wordt geleverd inclusief bevestigingsmaterialen, zodat u snel zelf aan de slag kunt om uw garagedeur of hek te automatiseren. Uiteraard kunnen we het monteren van een garagedeuropener of hekopener ook voor u laten verzorgen. Onze Service-afdeling geeft u graag advies bij de aankoop of bij het installeren van uw poortopener.

Kiezen voor een automatische garagedeuropener, hekopener of industriedeur opener van TAU Italy betekent kiezen voor het beste uit de markt. Persoonlijke advies op maat en een snelle levering, dat is de kracht van ParkPoint Benelux BV!

© 2017 - ParkPoint - Alle rechten voorbehouden

  • betaalmethoden
Offerte Aanvragen Offerte Aanvragen