Inzinkbare Paal handmatig PP-VZ03 met disclock

Stop foutparkeerders: deze parkeerplaats is van jou!

Handmatig inzinkbare gegalvaniseerde paal PP-VZ03 v.v. zwart/gele reflecterende banden, incl. Discus slot. De PP-VZ03 is een zware kwaliteit inzinkbare parkeerpaal met een wanddikte van 4 mm dik gegalvaniseerd staal. De paal is vierkant 100 mm bij 100 mm en komt 500 mm boven het straatwerk uit. De PP-VZ03 is een uitstekende hoogwaardige inzinkbare paal tegen een scherpe prijs. 

Product niet op voorraad? Bel even met 085 8000 246.

Meer details

€ 349,00 excl. BTW

€ 422,29 incl. BTW

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Offerte aanvragen

Handmatig inzinkbare Paal PP-VZ03

Je zoekt een betaalbare kwaliteitsoplossing om je auto te beveiligen tegen diefstal? Eenvoudig een parkeerplaats of inrit afsluiten? Een Boottrailer, Caravan of aanhanger veilig stellen? Dan is de Parkeerpaal PP-VZ03 van Park-Point Benelux de oplossing!

De PP-VZ03 is een zware kwaliteit inzinkbare parkeerpaal met een wanddikte van 4 mm gegalvaniseerd staal. De paal is vierkant 100 mm bij 100 mm en komt 500 mm boven het straatwerk uit. De PP-VZ03 is een uitstekende hoogwaardige inzinkbare paal tegen een scherpe prijs. De PP-VZ03 is voorzien van een fel gele en zwart reflecterende banden voor een goede zichtbaarheid in zowel donkere als lichte omstandigheden. De PP-VZ03 wordt handmatig bediend. (Zie afbeeldingen) De vormgeving van de paal is zo ontwikkeld dat deze in verzonken toestand de behuizing goed afsluit. Hierdoor hebben vuil en water geen kans.

Specificaties:

- Diameter: 100 mm 
- Hoogte paal boven maaiveld: 500 mm 
- Dikte materiaal: 4 mm 
- Materiaal: Gegalvaniseerd staal 
- Slot Type: Disc lock (Verschillend- of gelijksluitend verkrijgbaar, maak je keuze in het productveld)

Gewicht: 23 Kg.

26 Andere producten in dezelfde categorie:

Offerte Aanvragen Offerte Aanvragen