Montage

PARKPOINT MONTAGE-TEAM

Wellicht ben je druk met eigen werkzaamheden, heb je niet het juiste gereedschap of ben je eigenlijk helemaal niet zo handig......? Geen probleem! Om je volledig te ontzorgen beschikt ParkPoint Benelux over een eigen montage-team. We zijn je graag van dienst en monteren je aankoop goedlachs en vakkundig! 

Met welke kosten moet je rekening houden

Wij rekenen een gangbaar uurloon voor montage en, in de meeste gevallen, voorrijkosten. De voorrijkosten zijn afhankelijk van de afstand die onze monteur moet afleggen, doch reële kosten. Beide kosten worden voorafgaande het werk schriftelijk met je gecommuniceerd. Tijdens een telefonisch onderhoud (of via e-mail) zijn wij tevens veelal in staat een nauwkeurige kostenindicatie te maken. Zo krijg je geen vervelende verassingen achteraf!

Opleveren & Nazorg

Uiteraard ontbreekt ParkPoint nazorg niet. Wij vinden het belangrijk dat je tevreden bent. Na gedane werkzaamheden zullen wij gezamenlijk het werk inspecteren. Zijn er vervolgens punten die niet naar wens zijn, dan zullen wij deze aanpassen. Natuurlijk kun je altijd contact met ons opnemen als op een later moment blijkt dat er mankementen zijn. Wij lossen deze uiteraard zo snel mogelijk voor je op.

Nadere informatie? Bel of mail ons! 085 8000 246 | info@park-point.nl 

   

https://www.youtube.com/watch?v=aps37vQTdMQ


© 2017 - ParkPoint - Alle rechten voorbehouden

  • betaalmethoden
Offerte Aanvragen Offerte Aanvragen