Zoek producten

Retouren

Wij verwerken en leveren jouw bestelling met zorg. Toch kan het voorkomen dat je een artikel wilt retourneren. Dat is meestal geen probleem. Als het artikel nog niet gemonteerd is en niet door jou beschadigd is, kun je het retourneren. Het is belangrijk dat je hiervoor de originele verpakking gebruikt. Let op: producten die speciaal voor jou zijn gemaakt of besteld, kunnen niet worden geretourneerd. Voor de overige producten geldt dat als je deze stappen doorloopt, we het factuurbedrag binnen 14 werkdagen terugstorten:

Stap 1:
Stuur een e-mail naar info@park-point.nl en beschrijf kort wat de reden van retournering is.

Stap 2:
Binnen 1 werkdag reageren we op jouw e-mail met een retourformulier. Op dat formulier vermeld je onder andere het ordernummer en waarom je het artikel retourneert.

Stap 3:
Verzend binnen 10 dagen na het terugsturen van het retourformulier het product dat je wilt retourneren naar:

ParkPoint Benelux t.a.v. Retouren
De Koppeling 15D
6983 CS Angerlo (NL)

Zorg ervoor dat jouw retour voldoende gefrankeerd is en dat het product in de originele verpakking en staat wordt verstuurd. Alleen complete en gefrankeerde zendingen worden retour genomen.

Stap 4:
Binnen 14 werkdagen zorgen wij voor een vervangend artikel als je jouw artikel retourneert omdat je een beschadigd of defect product hebt ontvangen, of zorgen we ervoor dat het factuurbedrag teruggestort is.