Zoek producten

Retouren

Retourprocedure

Wij waarderen het vertrouwen dat je in ons hebt gesteld bij het plaatsen van je bestelling. Hoewel we elke bestelling met zorg verwerken, begrijpen we dat er situaties kunnen zijn waarin je een artikel wilt retourneren. We streven ernaar dit proces zo soepel mogelijk te maken. Hier zijn de stappen die je dient te volgen voor een vlotte retour:

Stap 1: Meld je retour aan

Indien je een artikel wilt retourneren dat nog niet is gemonteerd en niet door jou is beschadigd, kun je een retour aanvragen. Stuur een e-mail naar info@park-point.nl en beschrijf kort de reden van retournering.

Stap 2: Ontvang je retourformulier

Binnen 1 werkdag ontvang je van ons een reactie met een retourformulier. Vul dit formulier in, inclusief het ordernummer en een beknopte uitleg waarom je het artikel retourneert.

Stap 3: Verzend het artikel

Stuur het te retourneren product binnen 10 dagen na ontvangst van het retourformulier naar:

ParkPoint Benelux
T.a.v. Retouren
De Enkweg 35-002
7383 CS Voorst – Nederland

Zorg ervoor dat het retourpakket voldoende gefrankeerd is en dat het product in ongebruikte staat en in de originele verpakking wordt teruggestuurd. Alleen volledige en voldoende gefrankeerde zendingen worden geaccepteerd.

Stap 4: Verwerking van je retour

Binnen 14 werkdagen na ontvangst van je retourzending zorgen wij voor een vervangend artikel als je een beschadigd of defect product hebt ontvangen. Als je hebt gekozen voor terugbetaling, storten wij het factuurbedrag terug.

Bedankt voor je begrip en medewerking. Bij verdere vragen staan wij graag voor je klaar.

Met vriendelijke groet,
ParkPoint Benelux