Recente Projecten

22 Automatische parkeerbeugels met APP bediening Gemeente Rotterdam

22 Automatische parkeerbeugels met bluetooth APP bediening geplaatst voor Q-PARK / Gemeente Rotterdam.

 

Slagboom met gordijnrok Ballast Nedam

Om een tijdelijk opslagterrein af te sluiten heeft Ballast Nedam voor een ParkPoint Benelux slagboom gekozen.

 

High-security Roadblocker voor Ammoniak-opslag

Voor een opdrachtgever die ammonia-gas gebuikt tijdens het productieproces, hebben wij de opslag beveiligd met een een High-Security Roadblocker

 

Overhead deur beveiligen MediaPark Hilversum

Voor de beveiliging van een opnamestudio in Hilversum heeft ParkPoint Benelux  3 inzinkbare palen gebruikt. Efficient en robuust.

 

Inzinkbare palen US Embassy Wassenaar

Voor de toegangscontrole van de Amerikaanse ambassade, of ook wel US Embassy, hebben wij gebruik gemaakt van de Fadini Talos RVS. De inzinkbare palen zijn een 1e niveau veiligheidsverhogende maatregel voor de ambassade. Hierna volgen op het binnenterrein nog M50 elektromechanische palen van KOEI industries uit Japan. 

Uitdagingen project

Het grondwaterniveau in Wassenaar lag tijdens de bouw op 1,60m onder het maaiveld. Echter wat de opdrachtgever vergeten te melden was, dat het grondwaterniveau kunstmatig laag gehouden werd door een continu draaiend drainagesysteem. Na het uitzetten van dit drainagesysteem zou het grondwaterniveau stijgen tot 60 cm onder het maaiveld. Om dit te ondervangen hebben we de buitenbakken van de inzinkbare palen volledig dicht gemaakt, en om het hemelwater af te voeren, voorzien van een eigen drainage systeem. Dit is vervolgens aangesloten op de voorliggende sloot. De tweede uitdaging betrof de aansturing van de palen. De palen worden aangestuurd via een potentiaalvrij contact. De gebruikte intercoms zijn echter digitaal, en konden geen NC contact aanleveren. Hiervoor is vervolgens een PLC gebouwd, die dit signaal om kon zetten

 

Cyclope blockers Gerrit Rietveld Academie Amsterdam

Bij het Gerrit Rietveld Academie in Amsterdam heeft ParkPoint Benelux de toegang geregeld met Tiso Cyclope Roadblocker. Aangezien we met de hoge grondwaterstand geen inzinkbare palen konden gebruiken hebben wij de RVS Roadblockers geinstalleerd met slechts 26 cm inbouwdiepte ! Bediening middels NEDAP RFID en GSM intercom. 

Handmatige parkeerbeugels Woonstad Rotterdam

Complex Woonstad Rotterdam Spangesekade-Busken Huetstraat Op het parkeerterrein aangrenzend aan het appartementencomplex van Woonstad Rotterdam aan de Spangesekade hadden de bewoners veel last van foutparkeerders. Om dit porbleem op te lossen hebben wij 44 zware kwaliteit parkeerbeugels geplaatst voorzien van een Europees cilinderslot. De PP-H01Z C. Deze parkeerbeugel passen wij zeer veel toe voor dit soort situaties en heeft een uitstekende prijs kwaliteit verhouding.
   

Dubbele slagboominstallatie Hotel IBIS Oostende

Op het parkeerterrein van Ibis hotel bij het vliegveld van Oostende, werd zeer veel foutgeparkeerd. Je kon hier parkeren zonder te betalen. De hotelgasten hadden hier erg veel last van omdat de door hen gereserveerde parkeerplaatsen als bezoekers van het hotel, werden bezet door reizigers van het vliegveld.Door een dubbele slagboominstallatie voor laag frequent gebruik toe te passen met een intercom en codeklavier als toegangscontrole konden gasten binnengelaten worden via de receptie en werknemers met behulp van de door hen toegekende code.Omdat het er nog gewerkt werd aan het parkeerterrein, en er dus vrachtverkeer moest passeren hebben we besloten voor nu de slagbomen open te laten staan en de zuil voor de intercom beschermd te laten.

 

Dubbele slagboominstallatie Vakcollege Tilburg

Bij het vakcollege tilburg bestond de wens om de toegang tot het parkeerterrein meer te reguleren, en beschikbaar te maken en te houden voor gasten. Er werd veel fout geparkeerd, waardoor gasten moeilijk konden parkeren. Het Vakcollege had hier last van. Wij hebben de doorgang naar het parkeerterrein afgesloten met behulp van onze PP-WPS slagboom. Deze hebben wij op een zogeheten middengeleider of middenberm geplaatst. In het midden is strategisch een aanmeldzuil met intercom geplaatst. Vanuit de receptie kan de slagboom bij de inrit worden geopend. De slagboom sluit na het passeren van de inductielus. Bij de uitrit opent de slagboom automatisch door een inductieluis die fungeert als openingslus. Ook deze slagboom sluit automatisch na het passeren van de inductielus

 


© 2017 - ParkPoint - Alle rechten voorbehouden

  • betaalmethoden
Offerte Aanvragen Offerte Aanvragen