Parkeerpaal vast PP-F04 Ø114 mm, 500 mm hoog

De PP-F04 is een vaste paal van gegalvaniseerd staal met een wanddikte van 3 mm, een diameter van 114 mm en een hoogte van 500 mm. ParkPoint Benelux is al jaren fabrikant en leverancier van vaste, verwijderbare en inzinkbare palen. Vaste afzetpalen, ook wel afzetpollers genoemd, kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals het autoluw maken van een terrein, binnenstad of locatie en/of het afzetten van een voetgangersgebied. U kunt vaste afzetpalen ook gebruiken om bijvoorbeeld uw winkel of bedrijfspand te beveiligen.

Product niet op voorraad? Bel even met 085 8000 246.

Meer details

€ 126,00 excl. BTW

€ 152,46 incl. BTW

Waarschuwing: Laatste items in voorraad!

Offerte aanvragen

ParkPoint Vaste Parkeerpaal PP-F04 Ø114 mm, 500 mm hoog

De PP-F04 is een vaste paal van gegalvaniseerd staal, poedercoat zwart met een wanddikte van 3 mm en een diameter van 114 mm. ParkPoint Benelux is al jaren fabrikant en leverancier van vaste, verwijderbare en inzinkbare palen.

Vaste afzetpalen, ook wel afzetpollers genoemd, kunnen voor meerdere doeleinden worden gebruikt, zoals het autoluw maken van een terrein, binnenstad of locatie en/of het afzetten van een voetgangersgebied. Vaste afzetpalen zijn ook goed gebruiken om bijvoorbeeld een winkel of bedrijfspand te beveiligen.

Toepassing:

- Afbakenen terrein
- Definitief afsluiten doorgang of terrein
- Beveiligen winkel- of kantoorpand
- Luxe high-end uitstraling
- Verkeersbegeleiding

Specificaties:

- Diameter: 114 mm
- Hoogte paal boven maaiveld: 500 mm
- Wanddikte: 3 mm
- Materiaal: Gegalvaniseerd staal voorzien van een zwarte poedercoating

26 Andere producten in dezelfde categorie:

Offerte Aanvragen Offerte Aanvragen