Vaste palen

Vaste palen

Vaste palen

Toont 1 - 19 van de 19 items

VASTE PALEN/AFZETPALEN

Vaste palen ook wel afzetpalen genoemd worden gebruikt om doorgangen of terreinen permanent af te zetten. Afzetpalen kunnen ook gebruikt worden als extrra beveiliging. De beveiliging kun je opvoeren in gradatie. Zo zijn er palen met een diameter van 114mm en een wanddikte van 3 mm, tot vaste palen met een diameter van 325mm en een wanddikte van 20mm. Zogeheten anti-ram of anti-terreur palen. Ook daar is Park Point Benelux in gespecialiseerd.

Wanneer je deze palen gebruikt is het niet langer de bedoeling dat hier nog auto's kunnen passeren. Heb je dus een buurman die weliswaar recht van overpad heeft, maar desondanks misbruik maakt van jouw strak aangelegde tuinpad? Dan is dit wellicht wat voor jou. Daarnaast kunnen, met name RVS, afzetpalen een mooie "stylish" element zijn in je tuin, aan je tuinpad of afzetting. Kijk maar eens naar onze schuine kop palen. De RVS afzetpalen hebben een mooie high gloss afwerking.

Afzetpalen als beveiliging

Afzetpalen als beveiliging, welke palen je in welke situatie gebruikt is helemaal afhankelijk van de toepassing. Wij verkopen bijvoorbeeld vaste palen die in staat zijn om een voertuig van 6.800 kg met een snelheid van 80km/u tegen te houden. (De zogeheten K12 of M50 palen) Ik hoor je denken: "Wat? bijna 7.000 kilo en 80 km/u? Dat kan niet!" Nou toch wel, kijk maar eens naar dit filmpje Voor de scherpe kijker is het wellicht opgevallen dat het in het filmpje weliswaar gaat om een hydraulisch inzinkbare paal maar de K12-M50 vaste palen zijn volgens de zelfde specificaties gebouwd. Wanneer de aanrijdhoek niet zo hoog is voor jou te beveiligen object, is het zo'n zware jongen natuurlijk niet nodig.

Afzetpalen als aanvulling op uw toegangsregulatie systeem

Wanneer u een doorgang wil afsluiten van meer dan 3 meter. Dan zijn daar niet per definitie meer inzinkbare palen voor nodig. Je zou ook de beide zijden kunnen afzetten met vaste palen en de middelste inzinkbaar maken. Een doorgang van 3 meter is immers meer dan genoeg. Kijk hier maar eens

Je bent op zoek naar een vaste paal? Dan ben je bij ParkPoint Benelux aan het juiste adres. Wij hebben een ruim assortiment vaste, verwijderbare, flexibele, handmatige, semi-automatische en volautomatische palen. Bekijk hier ons assortiment vaste palen/bollards.

- Goede prijs-kwaliteitsverhouding 
- Eenvoudig bestellen
- Snelle levering
- Eigen montage- en onderhoudsservice
- Gedegen advies

ParkPoint Benelux lost parkeerproblemen op!

© 2017 - ParkPoint - Alle rechten voorbehouden

  • betaalmethoden
Offerte Aanvragen Offerte Aanvragen